Încă un pieton din Galați, lovit pe ”verde” la semafor

Încă un pieton din Galați, lovit pe ”verde” la semafor
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

La câteva zile după ce o femeie a fost ucisă de un șofer care a trecut pe ”roșu” în timp ce ea se angajase în traversare pe ”verde” la semaforul de la Bănci, un alt pieton a avut de suferit din cauza neatenției unui conducător auto. S-a întâmplat pe marcajul pietonal de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Alexandru Măcelaru, lângă Spitalul de Boli Infecțioase.

Citește și Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

Un șofer de 38 de ani, care a vrut să vireze stânga către strada Traian, nu a observat că pietonii aveau ”verde”.  A pătruns pe trecere chiar în timp ce un bărbat de 62 de ani se angajase în traversare, impactul cu autoturismul provocându-i pietonului leziuni care au necesitat transportarea de urgență la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Citit 4605 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 21:14

4 comentarii

  • postat de Gingishan
    Miercuri, 18 Octombrie 2023 12:00
    89.137.226.***
    Povestea cu sincronizarea semafoarelor este veche cand Stan fotbalistul lui peste,in campanie electorala,promitea ca semafoarele vor fi pe verde, din centru pana la palatul justitiei.Vorba gl, din fata de la Romarta.Acum alt fotbalist, Humelnicu, ba voi sunteti sanatosi?!.Sictir!
    0
    2
  • postat de Bun comentariu 2 Vrem circulatie fluenta…sigura
    Miercuri, 18 Octombrie 2023 09:04
    5.13.163.***
    Refaceti! Pentru 10 sec de “ergonomie” a trecerii…Galatiul nu era asa! Alegeti odata pentru totdeauna caile principale si sincronizati semafoarele. E de rasu-plansu: autobuzul pleaca de la Vox Maris pe verde si la…50 m are rosu la hotel Dunarea, unde nu trace nimeni! Reangajati vechii politisti!
    0
    1
  • postat de Bun comentariu!
    Miercuri, 18 Octombrie 2023 08:51
    5.13.163.***
    La General e pericol de moarte! Pe langa ce ati PRECIZAT dvs, mai precizez si eu: stai in mijlocul strazii, pe linia de tramvai, si depinzi de semaforul vatmanului sau de subiectivismul lui. Prea multe variable. Opreste oare? Soferul, vatmanul…majoritatea pietonilor se opresc stupefiati, pe verde.
    0
    3
  • postat de ADYtza 74
    Marți, 17 Octombrie 2023 12:43
    86.124.202.***
    O nebunie si la "General" cu inteligentele astea. Nu prea stii cand sa treci. Ori pietonii au rosu si vezi ca opreste masina si i-ti face si soferul semn sa treci ,ori risti sa fii calcat pe verde ca de unde vine masina avea verde da acolo doar un galben.
    5
    21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.