Droguri și arme, în casa unui gălățean cu ”afaceri” în Brăila

Droguri și arme, în casa unui gălățean cu ”afaceri” în Brăila
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Un bărbat din Galați a fost reținut de procurorii DIICOT Brăila în urma unor descinderi care au avut loc în aceste zile, în cadrul unui dosar în care este cercetat un trafic de droguri de risc și mare risc.

Anchetatorii au ajuns la ușa gălățeanului după ce au obținut informații că acesta s-ar ocupa cu vânzarea de canabis și ”cristale”, ceea ce au găsit în casa acestuia confirmând preocupările pe care, susțin polițiștii, le-ar fi avut în ultimele două luni. Peste jumătate de kilogram de stupefiante, săbii, dar și cartușe pentru diferite tipuri de arme de foc au fost găsite și ridicate.

”În urma percheziției efectuate în municipiul Galați, au fost identificate și ridicate 654,59 grame de rezină de canabis, drog de risc, o cantitate de drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal (3-CMC), 65 de cartușe de diferite modele și calibre, precum și alte mijloace de probă”, au precizat reprezentanții DIICOT.

Gălățeanul a fost reținut și prezentat Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Citit 4789 ori Ultima modificare Vineri, 20 Octombrie 2023 18:27

2 comentarii

  • postat de D.I.C.
    Vineri, 20 Octombrie 2023 17:19
    89.137.30.***
    Recomand fraierilor si teribilistilor sa nu mai dea bani pe droguri si tot felul de substante periculoase pentru sanatate. O sa fiti si cu banii luati si cu sanatatea distrusa sau in mormant. Daca nu se cumpara nici drocuri nu se mai vand si aia s-ar reorienta spre munca sau afaceri legale.
    1
    26
  • postat de blea
    Vineri, 20 Octombrie 2023 15:50
    82.76.74.***
    Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!
    0
    21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.