Ultimul weekend din acest an la Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele

Ultimul weekend din acest an la Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Parcul de Aventură "EscapeLand" din Pădurea Gârboavele se pregătește pentru închiderea pe durata sezonului rece. Weekendul 28-29 octombrie este ultimul din acest an în care Parcul de Aventură mai este deschis, informează Consiliul Județean Galați.

Parcul va fi redeschis în primăvara anului viitor, la o dată ce va fi stabilită în funcție de condițiile meteo de la vremea respectivă. De la inaugurarea sa, în luna mai 2023, Parcul de Aventură a fost vizitat de 12.000 de persoane, acestea având posibilitatea să se bucure de senzațiile tari oferite de cele 15 trasee cu diferite grade de dificultate și două tiroliene.

"Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele este unul dintre cele mai apreciate locuri de agrement din județul Galați și nu numai, mulți dintre cei peste 12.000 de vizitatori fiind din județele apropiate. Cu toții, copii sau adulți, s-au bucurat de o experiență plină de adrenalină și voie bună. De aceea, mă bucur mult că am reușit să facem acest parc de distracție la Galați. În plus, în acest moment lucrăm și la un amplu proiect de extindere a parcului, cu un bob suspendat, pe care ni-l dorim unic în țară, locuri de joacă pentru cei mici și peste 5 kilometri de piste de biciclete, pentru amatori și profesioniști. Parcul va fi închis pe perioada sezonului rece, astfel că duminică, 29 octombrie, va fi ultima zi din acest an în care va fi deschis. Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru acest weekend, iar cei care vor să se relaxeze în aer liber pot încerca traseele de aventură din Pădurea Gârboavele.

În timpul sezonului rece, se va lucra la întreținerea și îmbunătățirea echipamentelor existente, pentru a asigura o experiență sigură și cât mai captivantă la redeschiderea din primăvara anului viitor", a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele a fost deschis pe 4 mai 2023, fiind realizat cu fonduri europene obținute de către Consiliul Județean Galați în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Citit 1148 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2023 22:05

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Vineri, 27 Octombrie 2023 17:17
    5.13.175.***
    Pai daca este apreciat de ce nu il mai tin deschis?
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.