Gălățeanul Ștefan Pascariu are nevoie de voturi în competiția „I GO VET” (VIDEO)

Gălățeanul Ștefan Pascariu are nevoie de voturi în competiția „I GO VET” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

„Cred ca am cel mai bun videoclip și chiar merit să câștig!”, ne-a scris încrezător Ștefan Pascariu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Galați. Tânărul gălățean, în vârstă de 17 ani, participă la competiția de videoclipuri „I GO VET”, organizată în cadrul Programului Erasmus+ și are nevoie de susținere transpusă în voturi, până pe 6 noiembrie, la ora 10,00.

„Mă numesc Pascariu Ștefan. Locuiesc în județul Galați, comuna Smârdan și sunt elev în clasa a XII-a G, în cadrul Colegiului Economic «Virgil Madgearu» din Galați. În luna martie, am participat într-un proiect Erasmus+, în cadrul căruia am făcut practică timp de trei săptămâni în Portugalia. Acum m-am înscris într-un concurs ce constă în crearea unui videoclip despre experiența noastră în această mobilitate. Eu cred că am cel mai bun videoclip de acolo și chiar merit să câștig!”, este mesajul pe care l-am primit pe adresa redacției din partea tânărului gălățean.

Cum am fi putut să refuzăm un elev gălățean implicat, care are nevoie de susținere într-o competiție?! Mai ales că filmulețul pe care l-a creat pentru a împărtăși experiența lui și a colegilor în Proiectul Erasmus+ ne-a convins! Alături de colegi, Ștefan a făcut practică în domeniile comercial și economic, dar și cursuri de limba portugheză: „Acest proiect m-a schimbat în bine atât pe mine cât și pe colegii meu. Erasmus+ ne-a pregătit pentru un posibil viitor job și ne-a ajutat să socializăm. Erasmus este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla. Încearcă și tu și nu vei regreta!”, spune Ștefan în videoclip.

Despre Ștefan trebuie să mai aflați că a făcut sport de performanță timp de patru ani - caiac la CSS Galați.

„Sunt o persoană foarte responsabilă și ambițioasă, sociabilă, dar și muncitoare în același timp. Pot face diferența dintre muncă și distracție și nu le combin niciodată. De obicei, când îmi propun ceva, lupt pentru a îndeplini. M-a inspirat un mesaj al lui Nicki Minaj și, indiferent dacă eu o să câștig sau nu, voi merge pe ideea asta: «Everyday you don't win, but you are loser when you don't try» - «Nu câștigi în fiecare zi, dar ești pierzător dacă nu încerci»”, ne-a mărturisit Ștefan Pascariu.

Dacă v-a convins că merită votul, iată cum îl puteți susține în competiția I GO VET. Numărul lui de concurs este 33. Votarea se va face doar în acest formular până luni, 6 noiembrie ora 10,00. Atenție, o persoană poate vota pentru un singur videoclip înscris la concurs!

Susţinere din partea primarului comunei Smârdan

Ştefan se bucură de susţinerea primarului comunei Smârdan, Silviu Zinica, care a realizat, până acum, alături de el două clipuri, îndemnând cetăţenii să-l voteze în concurs. Şi asta pentru că procesul de votare al clipurilor înscrise în concurs a fost reluat, elevul pierzând voturile pe care le primise şi care îl clasau pe locul al optulea.

Aşa că Ştefan a fost invitat joi, 2 noiembrie 2023, în biroul primarului, şi a avut parte de un nou clip de promovare, dar şi de un mesaj de încurajare şi susţinere: „Mesajul meu pentru Ștefan, ca de altfel pentru toți adolescenții este acela că în viață vom avea parte de nenumărate situații în care obstacolele se vor ivi la tot pasul, important este, dragii mei, să facem tot ce ține de noi pentru a ajunge acolo unde ne-am propus. Nu este decisiv dacă ajungem primii sau ultimii, important este să terminăm cursa. Vă rog pe toți cei care veți viziona clipul să îl distribuiți mai departe, cred că e important ca acest mesaj să ajungă la cât mai mulți tineri, și vă rog pe toți cei care iubiți Smârdanul să îl votați din nou pe Ștefan”, transmite primarul Silviu Zinica.

Premiile puse în joc

Puteți viziona toate cele 102 videoclipuri eligibile, înscrise în concurs, accesând linkul de YouTube.

Cele mai apreciate cinci videoclipuri vor fi premiate cu cadouri și recompense constând în două laptopuri (locul 1 și 2), o tabletă (locul 3), două telefoane smart (locul 4 și 5) și articole promoționale Erasmus+. În plus, câștigătorii, însoțiți de profesorii lor, vor fi invitați să participe pe data de 10 noiembrie 2023 la Conferința de Valorizare "Învață și dă mai departe", ce are loc în București, pentru a-și primi premiile.

Dacă mai sunt și alți gălățeni participanți la acest concurs suntem dornici să-i cunoaștem și să-i susținem, desigur, cu un articol în ziarul „Viața liberă”!

Citit 2132 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 09:30

3 comentarii

  • postat de Chiriac
    Vineri, 03 Noiembrie 2023 11:15
    86.123.139.***
    De ce nu spuneți ca sunt 3 copii din jud Galati care participa la competiția asta?
    2
    2
  • postat de Pascariu Dan-Gigi
    Vineri, 03 Noiembrie 2023 09:43
    93.122.250.***
    Totul a început că o joaca. Mergi și cunoaște lume nouă,locuri noi,distreza-te dar fi-i responsabil. Acum observ că dincolo de toate astea, seriozitatea cu care ai abordat totul,implicarea,mă fac să fiu foarte mândru de tine sa te sprijin total până la capat.
    0
    4
  • postat de Râpă Marilena
    Vineri, 03 Noiembrie 2023 09:22
    5.13.167.***
    Felicitări, Ștefan, pentru perseverență și ambiție și, mai ales, pentru strategia de marketing pe care ai conceput-o.
    Succes mai departe. Meriți să câștigi.
    0
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.