Gălăţean găsit mort într-o mașină parcată în Timișoara

Gălăţean găsit mort într-o mașină parcată în Timișoara
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Cadavrul unui bărbat din Galaţi a fost găsit într-o mașină parcată pe strada Liniştei, aflată într-un cartier de la marginea Timişoarei

O femeie care locuieşte în zonă a sunat la 112, după ce a văzut cadavrul pe scaunul din față al unei maşini. Femeia le-a spus poliţiştilor că dinspre autoturism venea un miros puternic de putrefacție, motiv pentru care s-a dus să vadă ce este acolo.

"Pe data de 31 octombrie, în jurul orei 12,00, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că pe strada Liniștei din municipiul Timișoara ar fi observat pe scaunele din față ale unui autoturism un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat că sesizarea se confirmă", se arată într-un comunicat transmis de polițiști.

Conform criminaliştilor, bărbatul era decedat de câteva zile, însă nu se ştie ce anume i-a adus sfârşitul. Pe trupul său nu au fost depistate urme de violență.

Anchetatorii au aflat că victima are 53 de ani, iar ultimul său domiciliu a fost în Galaţi. Nu se ştie ce făcea la Timişoara sau dacă avea unde să locuiască. Mașina în care a fost găsit nu îi aparţinea şi era abandonată acolo de câteva luni. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde va fi stabilită cauza decesului. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, aşa cum se procedează în astfel de cazuri.

Citit 2379 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.