Eleva Chiriac Viorica are nevoie de voturi în concursul „I GO VET” (VIDEO)

Eleva Chiriac Viorica are nevoie de voturi în concursul „I GO VET” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Dacă mai sunt și alți gălățeni participanți la competiția de videoclipuri «I GO VET», organizată în cadrul Programului Erasmus+ suntem dornici să-i cunoaștem și să-i susținem, desigur, cu un articol în ziarul «Viața liberă»”, aşa am promis şi ne ţinem de cuvânt! Vă prezentăm astăzi o altă concurentă din judeţul Galaţi, pe Chiriac Viorica, al cărei videoclip merită să fie vizionat şi votat până luni, 6 noiembrie 2023, ora 10,00.

„Mă numesc Chiriac Viorica. Locuiesc în comuna Tudor Vladimirescu din județul Galați şi sunt elevă în cadrul Colegiului Economic «Virgil Madgearu» din Galați. În luna mai, am participat într-un proiect Erasmus+, în cadrul căruia am efectuat trei săptămâni de practică în Portugalia.

Recent, m-am înscris în acest concurs «I GO VET», care constă în crearea de videoclipuri prezentând experiențele culturale şi profesionale pe care le-am avut, pentru a încuraja cât mai mulţi elevi să ia parte la activităţile Erasmus+. Consider că videoclipul meu prezintă informații utile și convingătoare pentru elevii care își doresc să participe în proiecte Erasmus, iar materialul video se îmbină bine cu materialul audio, fiind unul de calitate. Solicit ajutorul din partea «Viaţa liberă» pentru a mă ajuta în strângerea de voturi suficiente pentru a câștiga acest concurs. Vă invit să îmi vizionați videoclipul postat pe YouTube pentru a vă convinge că materialul conceput de mine este unul demn de a câștiga concursul!”, ne-a atras atenţia, printr-un mesaj, Viorica.

Am urmărit cu interes videoclipul ei şi ne-am convins că merită să fie votat.

Votarea se poate face accesând linkul de Microsoft Forms, completând adresa de email și bifând un singur clip înscris, până luni, 6 noiembrie, ora 10,00. “Videoclipul cu numărul 11 este realizat de mine, și este numerotat la fel si în documentul Forms pentru votare”, precizează Viorica. Atenție, o persoană poate vota pentru un singur videoclip înscris la concurs!  

Reamintim, puteți viziona toate cele 102 videoclipuri eligibile, înscrise în concurs, accesând linkul de YouTube.

Cele mai apreciate cinci videoclipuri vor fi premiate cu cadouri și recompense constând în două laptopuri (locul 1 și 2), o tabletă (locul 3), două telefoane smart (locul 4 și 5) și articole promoționale Erasmus+. În plus, câștigătorii, însoțiți de profesorii lor, vor fi invitați să participe pe data de 10 noiembrie 2023 la Conferința de Valorizare "Învață și dă mai departe", ce are loc în București, pentru a-și primi premiile.

 

Citit 1368 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 20:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.