Moment de senzaţie, cu o gălăţeancă, la „Vocea României”: „Buzele tale, două petale”, varianta rock (VIDEO)

Moment de senzaţie, cu o gălăţeancă, la „Vocea României”: „Buzele tale, două petale”, varianta rock (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Celebra manea „Buzele tale, două petale”, dar într-o variantă rock dezlănţuită, aceasta a fost provocarea celui mai spectaculos battle de la „Vocea României”. Protagonistele duetului au fost gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi şi Laila Abdel Hafiz, din echipa Theo Rose & Horia Brenciu.  Duetul va rămâne în istoria „Vocii României”.

Alexandra Serenada Sîrghi şi Laila Abdel Hafiz au fost uimite când au aflat ce melodie vor cânta în etapa înfruntărilor de la „Vocea României”. „Așadar, duetul care va rămâne în istoria "Vocii României" este Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz. Veți avea o foarte mare provocare și veți fi pe buzele tuturor telespectatorilor!”, le-a promis Horia Brenciu. „Piesa se numește „Buzele tale, două petale”, dar o vom cânta într-o manieră cu totul și cu totul rock”, le-a anunţat Theo Rose.

„Melodia m-a șocat, sincer. Nici nu îmi imaginam cum ar putea să sune în varianta rock”, a mărturisit Alexandra la repetiții.

Artistele au făcut un show spectaculos pe scena de la „Vocea României”, iar la final au fost aplaudate de publicul ridicat de pe scaune.

„Neașteptat duetul ăsta! Interpretarea a fost neașteptată și mi se pare că v-a ieșit foarte bine. Adică am văzut acolo și actorie și zbucium interior și exterior. Îmi e greu să aleg între ele două. Ați arătat ca o trupă”, a exclamat Smiley.

„Vreau să spun că asta este momentul meu preferat din battle-uri și vă felicit pentru asta”, a anunţat Irina Rimes.

„Mie mi se pare foarte bine când Horia și Theo Rose demonstrează aici pe scenă, la "Vocea României", că un bun moment rock poate fi imbatabil. Bravo, extraordinar!”, a spus Tudor Chirilă.

„Această piesă nu ar fi fost posibilă dacă nebuna mea de parteneră nu ar fi avut această idee la fel de nebună ca ea, drept pentru care îi spun pentru a nu știu câta oară că o iubesc, că e super talentată și că poate face din orice idee nebună spectacol”, a recunoscut Horia Brenciu meritele lui Theo Rose.

Horia Brenciu și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Alexandra Sîrghi.

„Alexandra are o voce fabuloasă! De Alexandra o să mai auziţi şi o să fiţi convinşi că este senzaţională! O voce formidabilă şi o artistă cu personalitate!”, a spus Horia Brenciu.

Alexandra este cu un pas mai aproape de live-urile de la „Vocea României”, dar şi Laila Abdel Hafiz a primit o a doua șansă din partea Irinei Rimes și va continua competiţia în echipa acesteia.

Puteţi urmări aici momentul de la Vocea României.

Citit 12537 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Noiembrie 2023 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.