Gălățeancă accidentată pe trecerea de pietoni

Gălățeancă accidentată pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pe 13 noiembrie 2023, în jurul orei 9,00, pe strada Traian, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, care, deși traversa regulamentar, pe zebră, a fost lovită de o mașină.

Citește și Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

Polițiștii de la Circulație ajunși la fața locului au stabilit faptul că un gălățean, de 51 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, având direcția de deplasare dinspre strada Alexandru Măcelaru către strada Basarabiei, când a ajuns în zona Penitenciarului de Maximă Siguranță Galați a accidentat o femeie, de 55 de ani, tot din  Galați, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

„Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar la testarea alcoolscop a conducătorului auto rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, spune agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 2226 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 16:34

1 comentariu

  • postat de HAur
    Marți, 14 Noiembrie 2023 22:56
    95.77.107.***
    Poate cineva din zona de informare sociala a publicatiei se documenteaza si eplica macar cititorilor, rolul noilor marcaje rutiere ("zebra rosie" la trecere pietoni si caroiajul galben in intersectii). Constat ca multi atarnati de volani habar nu au de rol si obligatiile ce le revin!
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.