Gălăţeancă vs. gălăţeancă la „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Gălăţeancă vs. gălăţeancă la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Alexandra Căpitănescu din Galaţi şi Alexandra Damian din Tecuci, judeţul Galaţi, au oferit, vineri seara, unul dintre cele mai spectaculoase duete din ultima etapă a battle-urilor de la „Vocea României”

„Oi fi subiectiv, ceea ce e normal, dar mi s-a părut un moment de două cântăreţe profesioniste care se întâlnesc: «Salut!» / «Salut, hai să facem ceva împreună!». Şi aţi făcut ceva foarte frumos împreună”, le-a spus Tudor Chirilă din echipa căruia făceau parte.  Artistul a fost cel care le-a ales piesa „You Say” a lui Lauren Daigle.

„Îmi venea să plâng când cântam piesa, este ca o rugăciune. Și mă emoționează foarte tare!”, a mărturisitAlexandra Căpitănescu la repetiții.

„Mă lupt cu demonii mei, cu fricile și emoțiile, dar știu că în final va fi totul bine”, a spus şi Alexandra Damian.

„Foarte frumos ați cântat și foarte frumos v-ați completat. A fost extrem de echilibrat. Cumva parcă Alexandra Căpitănescu are un pic mai mult zvâc pe scenă. Ați fost foarte bune amândouă”, a spus Smiley.

 „Vreau să remarc acutele de o calitate nu știu ... America, Japonia. Mi se pare că pe acute sunteți foarte profi și pe mine acolo m-ați cucerit, doar că m-ați cucerit amândouă”, a declarat Irina Rimes.

„Cred că în cazul vostru departajarea poate fi făcută doar de o inspirație de moment. O să fie foarte greu pentru Tudor și îi mulțumim pentru moment”, a remarcat, pe bună dreptate, Theo Rose

Tudor a ales să meargă mai departe în competiţie cu Alexandra Căpitănescu. Deşi ar fi meritat cu siguranţă un loc într-o altă echipă, din păcate Alexandra Damian şi-a încheiat evoluţia la „Vocea României”.

Puteţi viziona aici momentul Alexandrelor la "Vocea României".

Citit 3782 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 23:00

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Luni, 20 Noiembrie 2023 16:47
    5.13.143.***
    pacat ca pe alexandra damian nu a vrut-o nimeni! ceva de genul sunt buna da nu ma vede nimeni! totusi felicitari lui alexandra capitanescu!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.