Marina Iancu din Galaţi a câştigat trofeul „Vedeta familiei”

Marina Iancu din Galaţi a câştigat trofeul „Vedeta familiei”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un nou trofeu „Vedeta familiei” ajunge la Galaţi, cucerit de Marina Iancu, în vârstă de 12 ani. „Numai perle şi numai diamante scoţi din voce”, i-a spus, pe bună dreptate, îndrăgita artistă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocăriţa. Cu experienţa a peste 70 de concursuri muzicale, de la care s-a întors doar cu Premiul I, Marina Iancu este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, aşa că a venit la competiţia televiziunii naţionale cu toată gașca de la Voces Music – Galaţi, nu doar cu familia.

Marinei Iancu i-ar plăcea să cânte toată ziua – ceea ce şi face în mare măsură, pentru că studiază canto, pian şi chitară – şi este convinsă că drumul ei merge către colegiul de muzică din Los Angeles.

„O genială! Olimpică pe ţară la pian, azi îi dau piesa şi mâine o ştie!”, aşa a prezentat-o „Profa” Monica Măciuceanu pe Marina Iancu. Adolescenta a fost una dintre cele trei concurente ale ediţiei de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, a emisiunii „Vedeta familiei” de la TVR 1. Aşa cum am mai scris, „Vedeta familiei” este un talent-show în care protagoniştii sunt copii care se străduiesc să convingă juriul, format din Matilda Pascal Cojocăriţa, Radu Ştefan Bănică şi Elena Gheorghe, că merită trofeul emisiunii.

Datorită Marinei, ediţia de sâmbătă a început în forţă cu o piesă rock – „Beggin'”, pe care gălăţeanca a interpretat-o în timp ce fratele ei mai mic, Victor, a acompaniat-o la tobe.

„A fost, cred, printre puţinele dăţi în care n-am ştiut la cine să mă uit – pentru că şi tu eşti foarte talentată, dar şi fratele tău! A fost un moment foarte bun. Tu ai o voce foarte bună”, i-a spus, de la masa juriului, Radu Ştefan Bănică.

La proba a doua, Marina a ales piesa lui Kelly Clarkson „I Don't Think About You” şi a dovedit, din nou, că e cea mai bună.

Iar la ultima probă, Marina a cucerit din nou juriul şi publicul cu o piesă de inspiraţie folclorică – „Mociriţa”.

A fost cât se poate de limpede că merită fără tăgadă trofeul „Vedeta familiei”.

Citit 2043 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2023 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.