Scarlet – hoţ de cai şi playere

Scarlet – hoţ de cai şi playere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu a vrut pământ, ci bani *

Nu, nu vorbim despre Scarlett O’Hara, impetuoasa eroină a Războiului American de Secesiune, ci despre Scarlet Rândunel, de 23 de ani, din comuna Traian, din judeţul Brăila, prins de poliţiştii de la Transporturi în staţia CFR Tecuci, cu desaga plină de prăzi de furat.

Subcomisarul Ştefan Constandache, Poliţia Transporturi Galaţi: „Împreună cu o fată de 16 ani, din comuna Victoria, Iaşi, Scarlet l-a jefuit pe bărbatul la care fuseseră amândoi tinerii angajaţi, în comuna C.A Rosetti, din Buzău”.

„Mai exact, când s-au hotărât să plece, cei doi i-au luat patronului doi cai, dar şi diverse obiecte din casă: un DVD player, ceasuri, două telefoane mobile, şi alte bunuri – în valoare totală de 1.000 de lei”.

„Au vândut caii în zona Făurei, apoi au luat trenul şi au ajuns la Tecuci. De aici, vroiau să plece mai departe, spre Victoria, Iaşi”.

Nu au avut însă noroc. Luaţi la ochi de către agentul-şef principal Florinel Căluianu, din staţia CFR Tecuci, tinerii au recunoscut faptele pentru care erau căutaţi, ei fiind preluaţi în cel mai scurt timp de către un echipaj al Poliţiei Buzău.

Citit 1665 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.