Cu o nebunie de moment, gălăţeanca Alexandra Căpitănescu ajunge în live-uri la „Vocea României”

Cu o nebunie de moment, gălăţeanca Alexandra Căpitănescu ajunge în live-uri la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu s-a calificat în această seară în etapa live-urilor la „Vocea României”, cu un moment artistic şi o interpretare pe cât de originale, pe atât de uimitoare. „Ce demenţă!”, a exclamat Smiley, în ropotele de aplauze care au izbucnit după reprezentaţia ei.

Deşi răguşeala, durerile în gât şi simptomele de răceală i-au pus la încercare vocea, Alexandra a oferit un moment artistic absolut spectaculos şi inedit, vineri seara, în etapa KO la „Vocea României”, cu piesa „Sunt vagabondul vieţii mele”. A fost prima care a urcat pe scenă, cu alte două adversare pe măsură, Rania Petricescu și Cristina Budeanu.

„Cel mai nebun moment a fost «Vagabondul vieţii mele». A trecut prin trei genuri diferite. A cântat în trei feluri diferite şi foarte mişto, fiecare parte!”, a spus Smiley.

„Domnişoara Căpitănescu, tu ai fost precum platoul lui Pavel Bartoş: tobă, cârnaţi, slănină, ceapă, şorici, jumări, brânză cu boia, ceapă roşie… Acesta e platoul lui Bartoş, pe care dacă ţi-l pune în faţă nu ştii de unde să-l apuci!”, a preferat o abordare culinar-muzicală Horia Brenciu.

Momentul demn de musical al Alexandrei Căpitănescu a fost însă hotărâtor pentru antrenorul ei, actorul Tudor Chirilă: „Voi merge mai departe cu Alexandra!”.

Puteţi viziona aici momentul Alexandrei Căpitănescu la "Vocea României".

Citit 5381 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2023 22:54

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Duminică, 26 Noiembrie 2023 12:55
    5.13.202.***
    a meritat alexandra capitanescu sa mearga mai departe! abia face mii de galateni fericiti! cineva trebuia sa o faca si p-asta!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.