Viitorul preot Adrian Galbinu din Galaţi, un tsunami rock la „Vocea României”
Foto: Pro TV

Viitorul preot Adrian Galbinu din Galaţi, un tsunami rock la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

„Tsunami”, aşa l-a numit pe gălăţeanul Adrian Galbinu Ana Stănciulescu, una dintre colegele şi, în acelaşi timp, adversarele de la „Vocea României”. Un adevărat tsunami rock s-a dovedit a fi gălăţeanul, vineri noaptea, în etapa KO de la „Vocea României”.

Knock-outurile de la „Vocea României” l-au adus pe gălăţeanul Adrian Galbinu într-o postură nouă şi neaşteptată. Pentru că este student la Teologie, antrenorul din a cărui echipă face parte, Smiley, îi spune lui Adrian „părintele”.

„Mi-a trimis părintele vreo 20 de înregistrări cu el. Şi la fiecare înregistrare eu auzeam voce de rock. Şi zic: cum ar fi să-i dau Led Zeppelin? Mi se pare că-i un moment fantastic!”, a povestit Smiley la repetiţii.

Adrian a acceptat provocare cu entuziasm: „După piese lente, asta e ceva ce n-am visat, dar îmi prinde bine. E perfect!”.

Iar interpretarea piesei ”Whole Lotta Love” a scos la iveală forţă şi energie demne de un tsunami. Momentul a fost unul de excepţie, demn de o finală. Iar adversarii pe măsură: Ana Stănciulescu şi Alejandro Fernandez.

Numai că emoţia transmisă de Ana a impresionat mai mult decât forţa interpretativă a lui Adrian. Iar Tudor Chirilă a sintetizat plastic situaţia: „Ca să încerc să-l ajut pe colegul meu, o dau pe seriale. Avem aşa: «Peaky Blinders» la început, după aia avem un serial glam, poate să fie «Sex and the City» sau ceva urban, habar n-am, şi la sfârşit avem «Euforia». Pentru că «Euforia» e serialul meu preferat în ultima vreme”.

„Sunteți toți foarte buni și cu toții ați evoluat. Am în cap niște elemente prin care departajez interpretările, momentele, concurenții - mi-am făcut un sistem de valori în 11 ani - dar voi le cam bifați pe toate”, a spus Smiley, care a trebuit să facă o alegere. Şi a decis să meargă mai departe cu Ana.

Chiar dacă gălăţeanul Adrian Galbinu şi-a încheiat parcursul la „Vocea României”, a dovedit cu prisosinţă că este o VOCE remarcabilă. Merită să fie ascultat şi aplaudat!

Puteţi viziona aici spectacolul lui Adrian Galbinu din etapa KO la „Vocea României”.

Citit 3536 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.