UPDATE: Explozie într-un bloc din Micro 19. O femeie a fost rănită grav (VIDEO)

UPDATE: Explozie într-un bloc din Micro 19. O femeie a fost rănită grav (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE ora 14,17: Explozia nu a fost urmată de incendiu, a anunțat ISU Galați, care a finalizat intervenția la blocul G2. În urma deflagrației, o femeie de 51 de ani, aflată în apartamentul distrus în totalitate, a fost rănită grav, suferind un traumatism cranio-cerebral și arsuri. A fost preluată de echipajul medical, care i-a acordat îngrijiri și a transportat-o la spital.

Din fericire, nu au fost înregistrate alte victime, zece persoane aflate în locuințele învecinate ieșind din case la timp. Suflul exploziei a distrus totuși ușile a încă șase garsoniere. 

Pompierii au stabilit că explozia a fost provocată de o scăpare de gaze din cauză că furtunul buteliei nu se cupla etanș la aragaz.


Este stare de alertă pe strada Laminoriștilor după ce o butelie de aragaz a făcut explozie, în urmă cu puțin timp, într-un apartament de la blocul G2, lângă Secția 3 Poliție. În urma apelului pe 112, la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție, locatarii au ieșit în stradă, iar cei care nu au apucat să se autoevacueze au fost direcționați de pompieri în afara zonei periculoase. Potrivit ISU Galați, la blocul G2 au fost trimise două autospeciale, o autoscară și o ambulanță SMURD, pentru acordarea de prim ajutor eventualelor victime.

Vom reveni.

Media

Citit 3463 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2023 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.