(Video) Ziua și bătaia în Galați! Clienții unui amanet au scos cuțitele în stradă

(Video) Ziua și bătaia în Galați! Clienții unui amanet au scos cuțitele în stradă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Altercația în care au fost implicați patru tineri a avut loc miercuri după-amiază, în fața unei case de amanet de pe Siderurgiștilor.

Doi dintre cei implicați s-ar fi întâlnit inițial în incinta amanetului, unde s-ar fi luat la ceartă. Disputa a continuat în stradă și s-a transformat într-o bătaie în care au intervenit încă doi tineri, prietenii unuia dintre ei.

Polițiștii, chemați pe 112, au ajuns suficient de repede cât să îi mai găsească  în zonă pe trei dintre bătăuși. Un al patrulea, un tânăr de 24 de ani, a fugit și este acum căutat. 

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-a stabilit faptul că ar fi avut loc un conflict spontan între doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați, în timp ce se aflau în incinta casei de amanet. În timpul conflictului cei doi ar fi început să-și adreseze cuvinte și expresii vulgare și apoi să se agreseze fizic. Conflictul dintre aceștia a continuat în stradă, iar tânărul, de 21 de ani, ar fi folosit și un cuțit pe care l-ar fi avut asupra sa, fără însă a-l răni pe celălalt tânăr. Alți doi tineri, cu vârstele de 18, respectiv 24 de ani, tot din municipiul Galați care îl însoțeau pe cel de 21 de ani, au sărit în apărarea acestuia”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, precum și pentru stabilirea participației fiecărei persoane în parte.

Citit 3349 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2023 19:54

2 comentarii

  • postat de Sandel
    Joi, 30 Noiembrie 2023 06:12
    5.13.128.***
    Viitori mafioti ai orasului.
    0
    13
  • postat de Gigi
    Joi, 30 Noiembrie 2023 05:42
    95.76.37.***
    15 ani cu executare,la munca undeva la taiat stuf
    Scursuri ale societatii!
    1
    22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.