Octogenară tâlhărită în scara blocului

Octogenară tâlhărită în scara blocului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aşteptată în scară, lângă cutiile poştale, bătrâna a fost doborâtă de pumni şi jefuită de toate bunurile de valoare *

Poate că cineva s-ar putea gândi că pensionara Maria Căpăţână, de 84 de ani, ar fi putut pleca din casă la o oră riscantă. Da’ de unde!

Femeia se întorcea sâmbătă, la ora 13, de la cumpărături, şi nici prin minte nu i-ar fi putut trece că un pericol de moarte o aşteaptă în scara blocului în care locuieşte de ani buni.

Doborâtă de o ploaie de pumni, femeia şi-a revenit abia pe patul spitalului, loc în care şi-a dat seama că a fost jefuită de tot micul său avut.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Un individ tânăr, ascuns lângă cutiile poştale, a atacat-o pe victimă, lovind-o cu pumnii şi tâlhărind-o de ceasul de mână, de poşetă, două inele, o pereche de cercei de aur, toate bunurile valorând în total 1.900 de lei”.

„Femeia a fost găsită în stare de inconştienţă, ea fiind transportată de urgenţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În acest moment, poliţiştii Secţiei 2 desfăşoară cercetări pentru identificarea agresorului”.

La scurt timp după producerea incidentului, o parte dintre bunurile furate au fost găsite la o casă de amanet din zonă, bijuteriile fiind înapoiate victimei. Poliţia a alcătuit deja un cerc de suspecţi, fiind la un pas de prinderea tâlharului.

Citit 1477 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.