Un atelier în care se produceau țevi s-a făcut scrum de la jar

Un atelier în care se produceau țevi s-a făcut scrum de la jar
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O hală de 500 de metri pătrați și o cantitate însemnată de materiale și produse finite s-au făcut scrum într-un incendiu devastator, vineri, în jurul prânzului. S-a întâmplat într-o hală de producție de la Liești, care a luat foc ca  o torță, în plină zi, echipajele de pompieri nemaiputând salva nimic după circa două ore de luptă cu flăcările. 

”S-au deplasat două autospeciale de la Garda Intervenție Ivești, iar în sprijinul lor a venit o autospecială de stingere și echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tecuci. Când au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregului spațiu de producție, acesta fiind localizat în limitele găsite”, a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Întreaga hală a fost distrusă, la fel cu toate materialele și utilajele care se aflau în ea. Primele concluzii au indicat drept cauză a incendiului jarul căzut dintr-o sobă în jurul căreia erau depozitate materiale combustibile și vopseluri. 

Citit 2173 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

  • postat de marr
    Vineri, 08 Decembrie 2023 18:28
    86.124.203.***
    ..."dintr-o sobă în jurul căreia erau depozitate materiale combustibile și vopseluri '' ...asta e dincolo de Inconstienta . E de-a dreptul nebunie-pe-felie . Tot asa , zic , sa faca si la casele lor ...e de geniu .
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.