O lumânare lăsată pe mobila din dormitor a provocat un incendiu (VIDEO)

O lumânare lăsată pe mobila din dormitor a provocat un incendiu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un incendiu de proporţii le-a dat de furcă pompierilor gălățeni, duminică după-amiază. După ce, în cursul weekendului, militarii au fost solicitați să intervină la două incendii în județ, în ultima zi a săptămânii au fost chemați pe strada Armata Poporului din municipiul Galaţi, la un bloc în care un apartament a fost cuprins de flăcări.

"Persoana care a anunţat incendiul la 112 ne-a spus că arde un apartament la etajul 3 al unui bloc. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi si un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Circa zece persoane s-au autoevacuat, una dintre ele fiind intoxicată cu fum", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galați, căpitan Dan Ionașcu.

Acesta susține ca principala cauză a producerii incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată pe mobila din dormitor.

Vom reveni cu amănunte.

Media

Citit 2439 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 19:32

1 comentariu

  • postat de Geos
    Luni, 18 Decembrie 2023 06:23
    5.13.142.***
    Înapoiere dusa la rang de artă. Cu o populație inbatranita si putin educată nu e de mirare ca apucături de inceput de secol XIX sunt prezente si azi.
    2
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.