Doi copii și șase adulți, răniţi într-un accident rutier pe DN 25

Doi copii și șase adulți, răniţi într-un accident rutier pe DN 25
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident rutier deosebit de grav, produs în această seară în județul Galați.

În timp ce se deplasa pe DN 25 Galaţi - Tecuci, conducătorul unui autoturism marca Opel a încercat să depășească o altă maşină. În momentul în care a revenit pe banda sa de mers, a acroșat și a răsturnat o căruță în care se aflau șapte persoane, cinci adulți și doi copii, care din fericire au suferit doar răni ușoare.

În urma impactului, atelajul a fost complet distrus. Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și modul în care s-a produs evenimentul rutier.

"În această seară (duminică, 17 decembrie - n.r.), în jurul orei 17.00, pe DN 25, a avut loc un accident rutier soldat cu opt victime. Conducătorul auto al unui Opel care se deplasa dinspre Braniștea spre Vasile Alecsandri a lovit o căruță nesemnalizată, în timp ce efectua o depășire. S-au deplasat de urgenţă la faţa locului o autospecială de stingere, o mașină de descarcerare de la Detașamentul de pompieri Galați și două echipaje de prim ajutor cu medic, însoțite de o ambulanţă. Victimele nu au solicitat transportul la spital, astfel încât traficul rutier în zonă a fost reluat", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galați, căpitan Dan Ionașcu.

Citit 3626 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 19:31

2 comentarii

  • postat de Cititor VLG
    Luni, 18 Decembrie 2023 11:42
    86.122.131.***
    Clar scrie in lege ca aceste carute nu au voie sa circule pe drumurile nationale.
    0
    4
  • postat de Corectitunide
    Luni, 18 Decembrie 2023 07:28
    5.13.182.***
    Clar neatenție din partea șoferului și bineînțeles viteza.
    2
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.