Şcoli închise şi maşini blocate în zăpadă, în judeţul Galaţi

Şcoli închise şi maşini blocate în zăpadă, în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Mai multe autoturisme au rămas blocate în zăpadă în cursul nopţii de luni spre marţi, în judeţul Galaţi, din cauza vântului şi a ninsorii, fiind necesară intervenţia drumarilor pentru ca acestea să-şi continue drumul sau pentru ca pasagerii sa fie duşi la adăpost. În maşinile rămase înzăpezite s-au aflat şi copii.

Conform autorităţilor, circa 15 autoturisme au rămas înzăpezite pe drumurile din județ, chiar dacă nu există drumuri blocate și se circulă, în condiții de iarnă, pe toate drumurile naționale și județene. Astfel, la Pleșa, două autoturisme au fost deblocate cu ajutorul utilajelor Consiliului Județean Galați şi au putut să-şi continue drumul spre Vaslui. O altă mașină a rămas fără combustibil la Coasta Lupei (Nicorești), cele patru persoane aflate la bord fiind preluate după două ore de un automobil al rudelor. Un autoturism cu patru cetățeni moldoveni, dintre care doi copii, s-a defectat pe DJ 251G, în drum spre vama Oancea, cei patru fiind preluați și adăpostiți acasă la primarul din Corni. La Brăhășești, zece mașini care mergeau spre Tecuci au rămas blocate în nămeți, fiind nevoie de intervenţia utilajelor Consiliului Județean.

În judeţul Galaţi nu sunt drumuri închise şi se lucrează pe toate sectoarele pentru menţinerea deschisă a tuturor căilor rutiere.

În acelaşi timp, şapte unităţi de învăţământ din judeţ şi-au suspendat cursurile, în baza hotărârilor consiliilor de administraţie.

Citit 4878 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2024 09:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.