Dezastru pe DN 25 provocat de o șoferiță grăbită

Dezastru pe DN 25 provocat de o șoferiță grăbită
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Două persoane rănite, o mașină făcută praf, trei garduri dărâmate, un stâlp rupt, un panou de gaze avariat și trafic blocat din cauza pericolului de explozie au constituit bilanțul unui accident rutier care a paralizat cel mai circulat drum din județul Galați, în seara zilei de miercuri, 17 ianuarie.

Cea care a provocat totul a fost o șoferiță de 32 de ani din Sibiu, care, în timp ce se deplasa spre Tecuci, nu ar fi adaptat viteza și ar fi pierdut controlul volanului în comuna Ivești. Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de gardurile a trei case, oprindu-se în cele din urmă într-un stâlp de electricitate, nu înainte de a izbi un panou de gaze aferent unuia dintre imobile, pe care l-a avariat suficient de tare încât pompierii sosiți la fața locului să ia măsuri de urgență și să ceară blocarea traficului pe DN 25. În timp ce șoferița și o femeie aflată în mașină, pe scaunul din dreapta față, au fost preluate de echipajele medicale, la fața locului au intervenit lucrătorii de la gaze, pentru a remedia avaria. 

”S-au deplasat o autospecială de stingere de la Garda de Intervenție Ivești, un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tecuci, o maşină de descarcerare și un echipaj SAJ. În urma evenimentului au fost preluate și transportate la Spitalul din Tecuci două victime, conștiente. Fiind  avariat şi un panou de gaze, pe timpul intervenției circulația pe DN 25 a fost blocată din motive de siguranță, până la sosirea echipei de la distribuitorul de gaze”, a precizat cpt, Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați. 

Polițiștii au stabilit că șoferița nu consumase alcool și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând  a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. 

Citit 3436 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2024 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.