Un bărbat a murit după ce i-a căzut jar din sobă

Un bărbat a murit după ce i-a căzut jar din sobă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O nouă tragedie ”de sezon” s-a scris în noaptea de miercuri spre joi, într-o gospodărie din Negrilești, unde o casă a luat foc din cauza unei sobe lăsate nesupravegheată. Locuința a fost cuprinsă de flăcări înainte de miezul nopții, vecinii fiind cei care au alertat pompierii. Flăcările ajunseseră la acoperiș la sosirea echipajelor de intervenție și, în ciuda sprijinului venit imediat din partea serviciului voluntar din comună, nici casa și nici proprietarul nu au mai putut fi salvați. 

”S-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și SVSU Negrilești. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul gospodăriei, iar pompierii au reușit localizarea în limitele găsite. Cu toate acestea, au ars bunurile materiale din două camere de locuit și acoperișul casei pe o suprafață de 80 mp. Concomitent cu acţiunile pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 60 de ani”, a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

La finalizarea intervenției, pompierii au stabilit că tragedia fusese posibilă din cauza jarului care a căzut din soba folosită la încălzirea camerei în care bărbatul adormise, înainte ca focul să se stingă. 

Citit 1331 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.