Femeia ucisă de trenul Galați-Buzău, încă neidentificată

Femeia ucisă de trenul Galați-Buzău, încă neidentificată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Femeia care a decedat duminică după-amiază, decapitată de tren în gara Barboși, este încă neidentificată

Oamenii legii spun că la locul producerii accidentului nu a fost găsit niciun indiciu care să îi ajute să facă lumină în această tragedie. Pentru că nimeni nu a reclamat dispariția femeii, polițiștii fac cercetări pentru identificarea acesteia și pentru a stabili dacă a fost accident sau dacă femeia a ales să îți pună capăt zilelor.

Reamintim faptul că duminică, 4 februarie, în jurul orei 15.45, un apel la 112 anunța producerea unui accident feroviar în gara Barboși. La scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD cu medic, pompierii de la ISU Galați și polițiștii.

"Pe data de 4 februarie, la ora 15.43, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Galați au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la producerea unui eveniment feroviar soldat cu o victimă, a cărei identitate este, până în prezent, necunoscută. Din primele cercetări, a reieșit că trenul R 7366, care circula pe ruta Galați - Buzău, la intrarea în stația CFR Barboși, ar fi surprins și accidentat mortal o femeie. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind desfășurate activități specifice pentru identificarea persoanei accidentate și clarificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul", ne-a spus comisar șef de poliție Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 1673 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2024 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.