O femeie a murit după ce a fost lovită de tren, în apropiere de Galați (VIDEO)

O femeie a murit după ce a fost lovită de tren, în apropiere de Galați (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

O femeie și-a găsit sfârșitul după ce a fost victima unui cumplit accident de tren, foarte aproape de Galați

Liniștea locuitorilor din Barboși a fost tulburată, duminică în jurul orei 16,00, când un tren personal, care tocmai plecase de la Galați, a lovit mortal o femeie. Cei care au asistat la macabra scenă au solicitat, prin apel 112, ajutorul atât al oamenilor legii, cât și al pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați. Deși cadrele medicale au ajuns la scurt timp la locul producerii evenimentului, victima nu a mai putut fi salvată. Din păcate, din cauza vitezei trenului, victima a fost decapitată în impact.

„Am fost solicitați, duminică după amiază, să intervenim la un accident feroviar. O  femeie a fost lovită de tren la intrarea în stația CFR Barboși. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD cu medic, de la Detașamentul de Pompieri Galați”, ne-a declarat căpitanul Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați. Poliția face acum cercetări, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului și dacă a fost vorba despre o lovire accidentală sau despre o sinucidere. Vom reveni cu amănunte.

Media

Citit 4913 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2024 13:19

1 comentariu

  • postat de navetistul
    Luni, 05 Februarie 2024 16:13
    91.212.110.***
    Ieri a fost o zi nasoala pentru conductori. Si trenul care venea de la Cluj a ramas ieri noapte peste o ora imobilizat in camp, undeva pe langa Birlad, pentru ca a calcat un nefericit.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.