Spărgătorii de mașini s-au dezlănțuit

Spărgătorii de mașini s-au dezlănțuit
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Mai multe furturi din autoturisme au fost semnalate în ultima perioadă în județul Galați și i-au pus pe jar nu doar pe posesorii de mașini, ci și pe polițiștii care s-au văzut în fața unor sesizări similare, cu același mod de operare și în privința cărora nu au găsit, deocamdată, decât o rezolvare parțială.

Fenomenul s-a înregistrat, oficial, la Tecuci, în zona industrială a orașului, unde mai mulți proprietari de mașini și-au găsit vehiculele vandalizate și golite de bunurile pe care le lăsaseră sau le uitaseră în habitacluri. Șase plângeri au ajuns la Poliție, una dintre acestea fiind însoțită și de imaginile pe care unul dintre păgubiți a avut norocul să le obțină de pe o cameră de supraveghere. În filmare se vedea cum doi indivizi s-au urcat într-o mașină ale cărei portiere nu erau asigurate și au furat diverse lucruri din interior. Norocul polițiștilor și ghinionul hoțului a fost, dacă se poate spune așa, faptul că acesta din urmă nu s-a mulțumit cu furatul. Împreună cu un tânăr de 19 ani din Toflea l-a tâlhărit pe un bărbat de 54 de ani de telefonul mobil și un card bancar. A fost reținut în urma sesizării bărbatului jefuit și dovedit ca unul dintre autorii spargerilor.

”În urma activităților investigative și de cercetare efectuate, la data de 23 februarie 2024, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea acestor fapte, fiind vorba despre un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Tecuci, reținut, pentru 24 de ore, într-o altă cauză penală, în care sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de tâlhărie calificată”, au precizat reprezentanții IPJ Galați. Cu un suspect deja prins, anchetatorii fac acum cercetări pentru identificarea și depistarea celui de-al doilea hoț, aflat, deocamdată, în libertate.

Citit 6556 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2024 18:02

1 comentariu

  • postat de Das
    Sâmbătă, 24 Februarie 2024 19:20
    89.137.137.***
    E foame maer..au iesit talharii la atac..aveti grija!
    1
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.