Hoți arestați după mai multe spargeri

Hoți arestați după mai multe spargeri
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Doi gălățeni au ajuns în arestul poliției după ce au comis mai multe furturi pe raza municipiului

În ultimele luni, cei doi ar fi pătruns fără drept, prin efracție, în incintele unor locuințe sau magazine și ar fi furat bunuri și bani. Unul dintre ei are 42 de ani și împreună cu un complice ar fi dat o lovitură consistentă la finele lunii ianuarie.

"Prin escaladarea gardului împrejmuitor, ar fi pătruns în curtea unui imobil din municipiul Galați și apoi, prin forțarea sistemelor de închidere ale unor uși, ar fi pătruns într-un corp de clădire și o anexă, de unde ar fi sustras mai multe materiale neferoase și un cântar electronic, cauzând un prejudiciu de circa 15.000 de lei", a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Un al doilea suspect care va aștepta procesul după gratii are doar 22 de ani și mai multe fapte la activ. El este acuzat de spargeri comise în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, când ar fi pătruns prin efracție în două locuințe din zona centrală a Galațiului, pe strada Democrației, respectiv, Nicolae Bălcescu, dar și într-un market.

Ar fi furat, spun anchetatorii, diverse bunuri, precum o butelie de aragaz, articole vestimentare, un televizor, țigări și sticle cu alcool, precum și aproape 900 de lei, bani găsiți într-una dintre locuințe și respectiv în casa de marcat a magazinului.

Ambii autori vor sta după gratii 30 de zile după ce au primit mandate de arestare preventivă, ei fiind cercetați pentru furt calificat.

Citit 1541 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.