Tâlhari liberi prin centrul orașului

Tâlhari liberi prin centrul orașului
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Mai mulți tineri sunt căutați de polițiștii din Galați după ce au apărut semnale că ar fi atacat un copil și i-ar fi luat cu forța banii din buzunar

Incidentul a fost semnalat miercuri, 27 martie, de către minorul în vârstă de 13 ani, care s-a prezentat la Secția 2 Poliție însoțit de tatăl lui. Copilul a afirmat că în cursul acelei seri, în jurul orelor 20.00, în timp ce mergea prin dreptul unei foste centrale telefonice din Ţiglina II, ar fi fost înconjurat de un grup de băieți, care, prin violență, l-ar fi deposedat de suma de 10 lei, toți banii pe care îi avea asupra lui.

"După efectuarea verificărilor preliminare, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați și vor fi continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta reclamată, a identificării autorilor și a luării măsurilor legale care se impun", au anunțat reprezentanții IPJ Galați, în cursul zilei de joi, 28 martie.

Polițiștii fac apel la cetățeni ca, în cazul în care sunt victime ori martori ai unor astfel de situații, să reclame cât mai repede cu putință. De asemenea, este foarte important să rețină cât mai multe semnalmente ale agresorilor, pe care să le poată furniza anchetatorilor, pentru ca aceștia să îi poată depista rapid și să aibă dovezi concludente pentru a-i trage la răspundere.

Citit 2386 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 17:13

4 comentarii

  • postat de Locatar
    Vineri, 29 Martie 2024 13:26
    86.120.239.***
    Polițiștii nu trebuie să caute foarte mult, e posibil că unii dintre cei de la Secția 2 să-si facă impreună cumpărăturile la MARKETul situat in cartier, la trei scări de bloc de locul faptei, unde mașina poliției este văzută în zonă doar când vin după pufuleți. Confirm cele scrise de UPS.
    0
    4
  • postat de UPS!
    Vineri, 29 Martie 2024 08:44
    5.2.209.***
    Pentru ca locuiesc exact in zona respectiva pot sa va spun ca politia trebuie sa fie mai vigilenta si patrularea mai deasa. Sunt foarte multi elevi de la liceul sf Maria care sunt agresivi, stau in scarile blocurilor vecine si fumeaza si beau , iar daca le atragi atentia ca fac mizeri devin agresiv
    0
    15
  • postat de Gigel
    Vineri, 29 Martie 2024 08:00
    5.13.212.***
    @Dobre: in toate tarile politia este ajutata de comunitate.Si uneori legea mai mult te incurca.Treaba asta e ramasa din timpul razboiului de unde a venit expresia "coltul murdar al perdelei".
    5
    4
  • postat de Dobre
    Joi, 28 Martie 2024 22:27
    109.96.41.***
    "Polițiștii fac apel la cetățeni ca" ..... ha ha ha. De ce nu+i invatati pe burtosi de amble sexe sa coboare din autospeciale si sa+si faca datoria per pedes. Nu sa apeleze la martori care pot fi interlopi sau din anturajul coloratului vinovat.
    9
    54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro