Alexandra Căpitănescu a lansat „Căpitanu’” (VIDEO)

Alexandra Căpitănescu a lansat „Căpitanu’” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O explozie de energie rock şi un refren care chiar îţi rămâne în minte. Şi dacă o să vă treziţi fredonând prin casă "Vezi că vine, vezi că vine, vine Căpitanu’/ Vezi că vine, vezi că vine, vine Generalu’", să nu fiţi surprinşi! Mie mi s-a întâmplat - mărturisesc cinstit! Şi n-am ascultat decât de vreo trei ori la rând - pentru început! - cea mai nouă piesă lansată de gălăţeanca Alexandra Căpitănescu după câştigarea competiţiei "Vocea României" 2023 - "Căpitanu’".

"Dacă nu ştiaţi/ acum o să aflaţi/ c-am venit din Galaţi/ n-aveţi cum să egalaţi/ Eu nu cred în noroc,/ am muncit în loc să joc/ la echipa campioană/ am ştiut să cânt rock", sunt primele versuri ale piesei pe care o puteţi viziona pe YouTube. Mai ales că are şi un videoclip pe măsură!

"Faptul că, după «Vocea României», «Căpitanu'» este prima piesă pe care o lansez este ceva foarte tare pentru mine! E foarte interesant sentimentul acesta: simţi că faci treabă şi că oamenii din jurul tău te apreciază. Sunt foarte entuziasmată", a mărturisit artista, în seara dinaintea lansării piesei.

Nu mai lungesc vorba, ascultaţi piesa! Şi aveţi grijă, între timp, Căpitanu’ a devenit General.

Salut şi eu regulamentar: "Să trăiţi, Alexandra Căpitănescu!".

Citit 1707 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.