Lovit de mașină, după o traversare neregulamentară

Lovit de mașină, după o traversare neregulamentară
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un bărbat din județul Galați se află internat în spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a produs duminică, 31 martie, în jurul orei 10,00, în comuna gălățeană Pechea, iar victima se pare că s-a angajat în traversarea unui drum județean fără să se asigure și printr-un loc nepermis.

Citește și Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

Astfel, polițiștii sosiți la locul producerii accidentului au stabilit faptul că un bărbat, de 69 de ani, din Cuza Vodă, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, în Pechea, ar fi surprins și accidentat un alt bărbat, de 71 de ani. Victima s-a angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis. Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și a fost apoi transportat la spital cu elicopterul SMURD, unde a rămas internat.

„La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, spune agent șef-principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 2955 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 16:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro