Medalii pentru Galați la Olimpiada Naţională de matematică

Medalii pentru Galați la Olimpiada Naţională de matematică
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Primăvara se numără olimpicii! Iar Galațiul nu este deloc sărac la câştigat premii și medalii la olimpiadele școlare

La Olimpiada Națională de matematică 2024, desfăşurată la Târgu Mureș, elevii mai multor licee gălățene au adus acasă o medalie de aur, una de argint și trei de bronz. Mara Ioana Zaharia, clasa a XII-a la Colegiul Național "Vasile Alecsandri", a obţinut Premiul I şi medalia de aur, Alexandru Nicolae Obreja, clasa a XII-a la Colegiul Național "Mihail Kogălniceanu" Galați, a câştigat medalia de argint și mențiune, iar Diana Georgiana Ciapă, clasa a XI-a la Colegiul Național "Vasile Alecsandri", Cristian Bivol, clasa a X-a la Colegiul Național "Vasile Alecsandri", şi Alexandru-Ioan Filip, clasa a IX-a la Colegiul Național "Vasile Alecsandri", au fost recompensaţi cu medalii de bronz.

"Viața liberă" susține performanța și le transmite felicitări elevilor care au reușit aceste performanțe, profesorilor coordonatori și nu în ultimul rând părinților care îi susțin. În perioada următoare, se vor desfăşura etape naționale ale olimpiadelor și la alte obiecte, iar elevii gălăţeni premiaţi vor fi anunţaţi de cotidianul nostru pe măsură ce vor fi cunoscuţi.

Citit 3182 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 23:56

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro