Șef nou la comanda Poliției de Frontieră Galați

Șef nou la comanda Poliției de Frontieră Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

De la 1 aprilie 2024, Poliția de Frontieră Galați are șef nou. Comisarul-șef de poliție Aurel Mihail Topciu este împuternicit la comanda Poliției de Frontieră Galați, pe o perioadă de șase luni.

Aurel Mihail Topciu și-a început cariera în Poliția de Frontieră în anul 2000, ca ofițer operativ la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Băneasa, apoi a deținut mai multe funcții de execuție și conducere în diverse structuri operative. Din august 2017, a fost șeful Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Bacău, până la împuternicirea pe funcția de șef al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați. Aurel Mihail Topciu are o carieră de peste 27 de ani în structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Comisarul-șef are 47 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

"Sunt o persoană axată pe obiective, identificare de soluții și comunicare. Sunt un om care crede că nimic nu se poate realiza fără o echipă solidă", a declarat comisarul-șef Aurel Mihail Topciu.

Citit 2815 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:08

2 comentarii

  • postat de Nae
    Vineri, 12 Aprilie 2024 06:37
    5.13.181.***
    Nu a iesit inca la pensie?
    0
    4
  • postat de Nicusor
    Joi, 11 Aprilie 2024 15:06
    5.13.194.***
    Se executa si "Artera de legătură între B-dul Dunărea şi B-dul Marii Uniri, drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră" ?
    2
    11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro