Farmacia cu grădină din Micro 20 (FOTO)

Farmacia cu grădină din Micro 20 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Pe strada Oţelarilor nr. 30, la parterul blocului O3, se află o farmacie, iar în faţa ei, o grădină frumoasă, îngrijită, se vede, cu devotament şi atenţie. Nu ştim dacă personalul farmaciei este responsabil sau dacă îi plivesc buruiana locatarii blocului, important este însă că gălăţenii încercaţi de boală care vin după medicamente au în faţa ochilor culorile vii ale florilor, iar parfumul acestora le mai alină din dureri.

Menţionez, fiindcă m-au întrebat cititorii, că noi scriem despre grădinile frumoase de la parterul blocurilor într-o ordine absolut întâmplătoare.

Citește și Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni

              Lalelele şi liliacul se întâlnesc la intersecţia Oltului cu Argeşului

              Grădina Paştilor, acasă la Floricel şi Floricica

              Grădina-curcubeu din Micro 21

Fie că le vedem cu ochii noştri când ne aflăm prin cartiere, la documentat alte subiecte, fie că ne scriu, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., gălăţenii îngrijesc ei înşişi grădinile ori au vecini harnici şi dedicaţi. De aceea, aşteptăm în continuare sugestiile dumneavoastră şi vom face tot ce putem să ajungem în cât mai multe locuri. Tuturor celor care îşi rup din timpul lor pentru a ne scrie, le mulţumim.

Citit 4077 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 21:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro