Femeie găsită înjunghiată în propria curte

Femeie găsită înjunghiată în propria curte
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O femeie a fost ucisă cu un cuțit, chiar în locuința ei din comuna Liești, aflată în apropierea gării din sat. Oribila faptă, în urma căreia femeia și-a pierdut viața, a zdruncinat liniștea comunei gălăţene și a stârnit teama printre localnici, din cauza faptului că autorul crimei nu a fost încă identificat, în condiţiile în care în Lieşti sunt mulți săteni în vârstă care, asemenea femeii ucise, locuiesc singuri şi pot deveni oricând victime ale celor certați cu legea.

Trupul neînsuflețit al femeii ucise a fost găsit, sâmbătă după-amiază, de către o vecină,  care a intrat în curte alertată de faptul că nu o văzuse pe bătrână în timpul zilei. Victima, Vasilica Moscu, avea 80 de ani şi era văduvă de nouă ani.

Deoarece cadavrul femeii prezenta urme de plăgi înjunghiate, oamenii legii au înțeles imediat că au de anchetat un caz de crimă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, o echipă complexă de polițiști aflându-se până târziu în noapte la locuința femeii decedate, de unde au ridicat probe ce vor fi folosite în anchetă, atât pentru identificarea criminalului, cât și pentru a stabili care a fost cauza pentru care femeia a fost înjunghiată.

Deși există un cerc de suspecți, ucigașul nu a fost încă identificat. Un rol important în dezlegarea misterului morții femeii din Liești îl au medicii legiști, care vor face necropsia cadavrului pentru a stabili cu precizie cauza morții. Vecinii bănuiesc că autorul crimei este un individ dintr-un grup de foști pușcăriași stabiliţi în Liești.

Citit 5280 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 18:37

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Marți, 16 Aprilie 2024 16:55
  5.13.211.***
  doua babe versiunea 2024!
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.