Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro Tv
Foto: Pro TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

După plecarea bruscă de la Antena 1, care s-a lăsat cu acuzaţii şi procese, cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în show-ul care i-a consacrat: „MasterChef” la Pro Tv.

Printr-un comunicat de presă, Pro Tv tocmai a anunţat cine formează juriul sezonului 9 "MasterChef  România": „Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului tv care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro Tv.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus chef Sorin Bontea.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut... MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Vrei să fii următorul MasterChef România? Înscrie-te la casting!

„Pasionații de gătit dornici să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile pentru a-i impresiona pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, sunt așteptați la casting. Înscrierile sunt deschise chiar acum pe inscrieri.protv.ro.

Cel mai așteptat show de cooking se întoarce!”, anunţă Pro Tv.

Citit 4574 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 12:07

1 comentariu

 • postat de Gigel
  Marți, 16 Aprilie 2024 20:07
  5.13.144.***
  Nu mai sunt obositi? Ca asa spuneau cand au plecat de la concurenta. Oricum sunt degeaba aceste emisiuni ca romanu' nu stie decat ceapa imputita si usturoi ranced. Plus risipa de materii prime.
  4
  2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.