Weekend cu piese pentru toate gusturile, la Teatrul Dramatic

Weekend cu piese pentru toate gusturile, la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", se va juca spectacolul de licență al promoției 2024 a Facultății de Arte din cadrul Universității "Dunărea de Jos", clasa conf. univ. dr. Florin Toma, intitulat sugestiv "Ultima zi de școală". ”Textul piesei «Ultima zi de școală», de Chiara Boscaro și Marco di Stefano, care stă la baza spectacolului de licență al promoției 2024, foarte bine scris, este o dramă cu partituri actoricești extrem de ofertante și foarte dificile în același timp, mai ales pentru niște actori aflați la început de carieră", spune despre spectacol regizorul Florin Toma.

Vineri, 19 aprilie, de la ora 18.00, tot în Sala Studio, este programat spectacolul "Un loc bun de muncă", monodramă scrisă, regizată şi interpretată de Laurențiu Bobeică, unul dintre actorii tineri ai Teatrului Dramatic. Spectacolul abordează teme actuale, precum depresia, divorțul, abandonul familial, nevoia de statut social, nevoia de apartenență la un grup, teme care trezesc empatie în rândul publicului.

Duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, Teatrul "Fani Tardini" le promite gălăţenilor "O noapte furtunoasă", de Ion Luca Caragiale. Din distribuția clasicei piese fac parte: Mihai Păun, Laurențiu Bobeică, Maria Niță, Mihaela Grosu/ Dorina Iuliana Necula, Ionuț Strat, Andrei Ardeleanu/ Robert Bîclea, Nică Bargan. Regia este semnată de Radu Horghidan, spectacolul fiind licenţa promoţiei 2022 a Facultăţii de Arte gălăţene.

Biletele la spectacole, cu preţuri cuprinse între 23 şi 35 de lei, pot fi cumpărate online, de pe bilete.fanitardini.ro, sau fizic, de la Agenția teatrală, din str. Domnească nr. 59.

Citit 1535 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.