Proiecţie de gală a filmului "Nasty", la Galaţi

Proiecţie de gală a filmului "Nasty", la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Deşi proiecţii ale filmului documentar "Nasty" - despre viaţa şi cariera tenismenului Ilie Năstase - au loc încă din 19 aprilie la Cinema "Profesor Ioan Manole", proiecţia de gală, în prezenţa realizatorilor, este programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19.00.

Producătorii filmului sunt Cosmin Hodor și Tudor Giurgiu, iar coproducător este Hanka Kastelicová. Documentarul cuprinde imagini de arhivă și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Bjorn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker. Și Phil Knight, cofondatorul firmei Nike, vorbește, într-un interviu exclusiv, despre relația cu Năstase, acesta fiind primul sportiv profesionist care a semnat un contract de reprezentare cu celebrul brand, în 1972.

"1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie situat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice'n'Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa «sportul alb» în anii '70, devenind primul său rockstar autentic", se arată în prezentarea documentarului.

Citit 1365 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2024 15:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro