Polei, amenzi dure şi circulaţie îngreunată, pe DJ 251 Galaţi-Schela

Polei, amenzi dure şi circulaţie îngreunată, pe DJ 251 Galaţi-Schela
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sancţiuni de 12.000 lei pentru maşinile de peste 3,5 tone neechipate * Poliţia recomandă folosirea unei rute ocolitoare, pe la Independenţa *

Amendate la sânge pentru imprudenţa de a pleca la drum neechipate, maşinile de peste 3,5 tone şi-au făcut totuşi „datoria” ieri şi au încurcat corespunzător traficul pe Drumul Judeţean 251 Galaţi-Schela.

30 de kilometri de chin şi jale

De altfel, DJ 251 a fost şi singurul drum din întreg judeţul afectat de depunerile de polei: „Circulaţia se desfăşoară cu greutate pe Galaţi-Smârdan-Schela-Slobozia”, explică purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, comisarul Viorel Cojocaru.

Şi continuă: „De la ora 9,00, pe o porţiune de 30 de kilometri de carosabil s-a format polei, un utilaj al societăţii Drumuri şi Poduri intervenind pentru eliberarea drumului”.

Intransigenţă maximă

Foarte important – atrage atenţia comisarul Cojocaru – patru maşini de peste 3,5 tone prinse neechipate de iarnă au fost amendate drastic.

„Poliţia Rutieră este şi va continua să fie intransigentă cu maşinile de peste 3,5 tone care pleacă la drum având anvelope de vară. Acestea nu se mai pot deplasa, iar consecinţa este un tronson de drum  blocat”.

„Cele patru amenzi aplicate marţi unor asemenea vehicule ajung la valoarea de 12.000 lei. Toate maşinile de mare tonaj trebuie să aibă cauciucuri de iarnă şi lanţuri”, declară reprezentantul Rutierei.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Pentru a circula în siguranţă, recomandăm folosirea rutei ocolitoare Drumul Naţional 25 – Drumul Judeţean 255, Galaţi-Independenţa-Izvoarele-Slobozia Conachi”.

Citit 2155 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.