Un TIR a intrat într-o curte din Galați după ce șoferul a pierdut direcția
Foto: GSDG

Un TIR a intrat într-o curte din Galați după ce șoferul a pierdut direcția
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Teribilul eveniment rutier, care ar fi putut avea urmări dramatice, a avut loc joi, 23 mai, în Bariera Traian.

Un TIR a fost scăpat de sub control după ce bărbatul aflat la volan a pierdit controlul direcției deoarece, a susținut el, i s-ar fi făcut rău. Vehiculul de mare tonaj a pătruns pe contrasens, unde a lovit o altă mașină, după care a spart gardul unei vile, ajungând în curte și provocând pagube materiale majore. Din fericire, nu a întâlnit în cale nicio persoană.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au făcut primele cercetări, constatând că șoferul TIR-ului nu consumse alcool și că avea documentele în regulă.

Întrucât nu au existat victime, evenimentul a fost catalogat drept o tamponare, urmând, cel mai probabil, ca pagubele pricinuite la mașina lovită pe contrasens și la imobil să fie acoperite de firma de asugurări.

Citit 3608 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 10:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro