BRD o trimite pe Nicoleta Butucescu la shopping în Milano

BRD o trimite pe Nicoleta Butucescu la shopping în Milano
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeanca Nicoleta Butucescu (FOTO, în centru), marea câştigătoare a campaniei „Intră în joc cu Punct Card” * Premiul i-a fost înmânat ieri, chiar de Sf.Nicolae

Să-ţi faci cumpărăturile pe card şi, cu toate astea, banii de pe card să fie şi mai mulţi decât înainte – e o senzaţie… nepreţuită. Probabil acesta a fost sentimentul încercat de gălăţeanca Nicoleta Butucescu, care a primit ieri Marele Premiu al promoţiei BRD „Intră în joc cu Punct Card”, desfăşurate de bancă la nivel naţional.

O excursie la Milano pentru două persoane plus 10.000 de lei bani de cumpărături – în asta constă Marele Premiu, un cadou cum nu se poate mai frumos, mai ales acum de sărbători.

„Este o surpriză imensă pe care, sincer, nu mă aşteptam să o trăiesc. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât în aceste zile e dificil să faci o călătorie la care visezi de mult timp şi să ai şi bani de shopping”.

„Probabil că norocul e al fetiţei, pentru că cele mai multe cumpărături cu cardul BRD le-am făcut la farmacie”, ne-a spus, ieri, viitoarea mămică Nicoleta Butucescu, însărcinată în şapte luni.

Marele Premiu i-a fost înmânat câştigătoarei de către directorul executiv al Grupului Galaţi al BRD, Cristian Dobre. „O felicit pe doamna Nicoleta Butucescu pentru câştigarea Marelui Premiu al promoţiei. Îi adresez, de asemenea, un sincer «La mulţi ani!!» în această zi onomastică”.

„Aşa cum se vede, norocul vine, dar mai ales unde şi omul… ajută. Familia Butucescu are doi clienţi care utilizează mai multe produse şi servicii BRD şi, sunt sigur, doi fericiţi beneficiari ai acestui Mare Premiu”, a spus directorul Cristian Dobre.

Explicaţie foto: Nicoleta Butucescu, încadrată de directorul executiv BRD Galaţi, Cristian Dobre, şi directorul clientelă retail, Alina Virginia Ceauş

Citit 3111 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.