Manifest pentru sănătatea pământului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Colectă în Spania: Şi în acest an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, Ambasada României la Madrid lansează o iniţiativă care îşi propune să aducă bucurie copiilor şi familiilor lor aflaţi în Spania în situaţii dificile. „Dăruieşte bucurie unui copil” este genericul colectei de hăinuţe şi jucării pentru românii din Spania.

* Festivalul tradiţiilor româneşti în Chieri: Între 6 şi 26 decembrie la Biserica San Guglielmo din Chieri, Piazza Mazzini, va avea loc Festivalul de tradiţii româneşti de Crăciun, organizat de către Asociaţia Aripi de Lumină, sub patronajul Primăriei din Chieri şi al Bisericii Ortodoxe din localitate.

* Parohie ortodoxă în Queensland, Australia: Românii din statul australian Queensland vor avea din acest an o nouă parohie, decizia constituirii unei noi parohii cu hramul „Sfântul Dimitrie cel Nou şi Sfântul Apostol Filip" fiind luată la finele lunii noiembrie.

* Seară de film românesc la Bruxelles: Ambasada României în Regatul Belgiei în colaborare cu Lectoratul Român şi Catedra de master în studii cinematografice Universitatea Liberă Bruxelles oferă publicului român din Belgia vineri, 10 decembrie, de la ora 19.00, la o  proiecţie de filme româneşti.

* Expoziţie de icoane pe sticlă, la Montreal: Atelierul de arte vechi Valuarda din Montreal îi invită pe iubitorii artei vineri, 10 decembrie, în Capela Centrului Emmaus (la poalele Oratoriului St. Joseph), de la ora 18:30, la vernisajul Expoziţiei de icoane pe sticlă "L`ame du verre".

* Concerte de colinde la Lausanne şi Geneva: În zilele de 10 şi 11 decembrie, Corala Sfântul Ioan-cel-Nou de la Suceava (Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor), condusă de Pr. Prof. Lucian Tablan Popescu, va susţine două concerte de colinde la Lausanne şi Geneva.

* În memoria lui Adrian Păunescu, la Bruxelles: Arthis - Casa de Cultură Belgo-Română din Bruxelles, Asociaţia Pro Familia şi Asociaţia Iniţiativă 2003 organizează joi, 9 decembrie, de la ora 19:30, la G.C De Markten, Bruxelles - Salle des Miroirs, un Spectacol extraordinar de cinema, muzică şi poezie in memoriam Adrian Păunescu. Pe afişul manifestării este titlul unuia dintre volumele poetului, “Manifest pentru sănătatea pământului”.

Citit 1187 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.