117 puncte de penalizare într-o singură zi

117 puncte de penalizare într-o singură zi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şapte locuitori ai judeţului au rămas fără permis *

Nu trece o zi fără ca şoferii din judeţul nostru să nu calce în străchini. Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi face publice datele statistice ale zilei:

„Au fost date 170 de amenzi, în valoare totală de 11.800 lei. În total, au fost aplicate 117 puncte de penalizare pentru conducătorii auto, fiind ridicate şapte permise – trei în Galaţi, trei în Tecuci şi unul în mediul rural”.

„Motivele pentru suspendarea dreptului de a conducere sunt neacordarea priorităţii pietonilor, neacordarea priorităţii pentru alte maşini şi neanunţarea unei tamponări în termenul legal de 24 de ore”.

Poliţiştii rutieri au suspendat opt certificate de înmatriculare şi au dat 35 de amenzi pentru depăşirea vitezei regulamentare. Şi şapte pietoni au fost prinşi pe picior greşit, ca şi 10 căruţaşi.

Şoferii de maxi-taxi au executat 19 opriri care nu au fost pe placul Rutierei, iar 33 de conducători auto nu au avut bunăvoinţa de a purta centura de siguranţă.

Alţi 20 de şoferi nu aveau actele la ei, iar doi vorbeau la mobil în timp ce se aflau la volan. Au mai fost amendaţi patru taximetrişti şi un conducător auto care nu îşi făcuse asigurarea RCA.

Citit 979 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.