Poliţia Rutieră nu iartă şi nu uită

Poliţia Rutieră nu iartă şi nu uită
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A fost prins, nu s-a predat - şoferul microbuzului care a lovit o bătrână nu mai are permis *

Elegantă, Poliţia Rutieră făcea în urmă cu două zile un apel public, prin „Viaţa liberă”, la adresa unui şofer de microbuz implicat într-un accident rutier.

Mai exact, după ce un microbuz alb a lovit o septuagenară la intersecţia străzilor Fraternităţii cu Domnească (unde întoarce troleul), şoferul şi victima au discutat, ei stabilind că victima se simte bine. Totuşi, la scurt timp după ce microbuzul a plecat, femeia a ajuns la spital, cu dureri mari.

„Dacă vine singur la Rutieră, va beneficia de toate circumstanţele atenuante. Dacă nu, va avea circumstanţe agravante”, îl asigura comisarul Viorel Cojocaru (FOTO) pe şoferul responsabil.

În piaţă, la fructe

Nici gând însă ca autorul accidentului să vină de bunăvoie la Poliţie: „L-am găsit pe gălăţeanul Valentin Petrea, de 26 de ani, autorul accidentului, în piaţa din Micro 17, unde vindea fructe”.

„Într-adevăr, conducea un microbuz Renault alb GL 22 SEL, şi s-a convins că Poliţia Rutieră nu iartă. Pe lângă dosarul de vătămare corporală gravă, lui Valentin Petrea i s-a suspendat permisul, el fiind cercetat acum şi pentru părăsirea locului accidentului”.

„Elena Motea, de 78 de ani  are o fractură de femur şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale care îi vor fi acordate, se va da şi soluţia finală”.

Citit 1339 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.