În weekend gălăţenii sunt aşteptaţi la târgul de antichităţi

În weekend gălăţenii sunt aşteptaţi la târgul de antichităţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul de firme Agro Dunărea le-a pregătit încă o surpriză gălăţenilor, o expoziţie de antichităţi, maşini de epocă, obiecte vintage, cai de rasă şi accesorii pentru echitaţie.

Aflată deja la a treia ediţie, inedita expoziţie îşi va deschide porţile sâmbătă, începând cu ora 8,30, în incinta Halelor SC Agro Dunărea SA din Calea Prutului nr 13. „Galaţiul nu are aşa ceva. Colecţionarii gălăţeni au nevoie de astfel de expoziţii. Încercăm să integrăm oraşul nostru într-un circuit naţional de târguri. Este destul de greu, dar sperăm să reuşim”, ne-a spus domnul Nicolae Miloşovici, unul dintre organizatori şi, totodată, colecţionar.

Cei care vor trece pe la Halele Agro Dunărea weekend-ul viitor vor putea vedea colecţii de timbre, artă africană, cărţi, icoane şi hărţi vechi. Nu vor lipsi nici medaliile de colecţie, diferite piese de argintărie sau vederile din alte timpuri. Mobila veche, ceasurile şi bijuteriile vor fi cu siguranţă printre atracţiile târgului.

Şi pentru că organizatorii îşi doresc ca gălăţenii să vină la acest eveniment inedit în număr cât mai mare, ţinând cont de criza economică pe care o traversăm, au stabilit ca preţul unui bilet de intrare să fie doar de 1 leu. Copiii, ca şi până acum, vor avea intrarea gratuită.

Organizatorii vor pune la dispoziţia gălăţenilor microbuze care vor pleca, la fiecare 15-20 de minute, de pe Strada Basarabiei colţ cu Strada Domnească (vizavi de sediul Transurb).

Expoziţia va fi deschisă sâmbătă şi duminică între 8,30 şi 18,30. Programul este acelaşi pentru ambele zile ale expoziţiei, iar organizatorii promit că vor prelungi programul dacă vor fi gălăţeni interesaţi.

Foto: Sorin Pană

Citit 1683 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2011 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.