Deces din cauze necunoscute la Damen

 Deces din cauze necunoscute la Damen
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 50 de ani a murit duminică dimineaţa, în timp ce se afla la lucru. Victima era angajata a unei firme subcontractante a Şantierului Naval „Damen” Galaţi. Un echipaj al SMURD a sosit de urgenţă la locul evenimentului, însă tot ce a mai putut face a fost să constate decesul.

Femeia conducea o formaţie de vopsitori care-şi desfăşurau activitatea în Secţia Dublu Fund a unei nave. La ora 4:00, în timp ce efectua măsurători asupra stratului de vopsea, i s-a făcut rău şi a leşinat. O colegă care a văzut tot ce seîntâmplase a sunat la 112.

Cercetări în curs

„O echipă  a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi şi una de poliţie efectuează în momentul de faţă cercetările necesare pentru a putea stabili condiţiile exacte ale producerii decesului. După ce vom avea şi raportul de la Medicină Legală, vom putea avansa concluziile definitive. Din primele cercetări, nu putem vorbi de un accident de muncă, ci despre o moarte cauzată de condiţii patologice prealabile” ne-a informat Ionel Petrea, directorul ITM Galaţi.

Dublu Fund este una dintre secţiile unde se produc cele mai multe accidente pe şantierele navale, asta din pricina spaţiului închis, a temperaturii ridicate şi a concentraţiei de gaze nocive.

Citit 1593 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.