Două maşini distruse în incendii weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică dimineaţă, la ora 2,29, pompierii gălăţeni au fost alertaţi prin dispeceratul unic de urgenţă 112, că pe strada Serei, la numărul 58 arde o maşină. La faţa locului s-a deplasat o autospecială, care la ora 3,40 a lichidat focul.

„Este vorba despre o maşină marca Mercedes, la care au ars mai multe componente printre care şi motorul. Pagubele urmează a fi stabilite de Societatea de Asigurări. Din primele cercetări a reieşit faptul că  incendiul a fost provocat cu intenţie”, ne-a declarat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi.

Un incident similar s-a petrecut vineri seară, de această dată incendiul fiind provocat de un scurtcircuit. Pompierii au fost alertaţi că pe Drumul Judeţean 242B, arde un autovehicul. O autospecială a ISU Galaţi s-a deplasat la faţa locului şi la ora 22,08 incendiul a  fost lichidat.

„Incendiul a pornit de la un scurt circuit la compartimentul electromotor al unui Volvo, proprietatea lui Laurenţiu Maftei. Pompierii gălăţeni au ajuns la faţa locului la ora 21,47. Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar din păcate maşina a ars în proporţie de 90 la sută”, ne-a explicat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi.

Citit 919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.