Un tânăr a încercat să se sinucidă de două ori în doar 24 de ore

Un tânăr a încercat să se sinucidă de două ori în doar 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 24 de ani a încercat să se sinucidă de două ori în doar 24 de oră. De când a rămas fără casă, băiatul trăieşte, împreună cu tatăl său, într-o maşină părăsită. Ajuns la capătul răbdării, tânărul şi-a tăiat duminică gâtul cu un obiect ascuţit. După ce a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, personalul medical de aici a reuşit să-l stabilizeze. Internat în secţia de Reanimare, pacientul a fost sedat şi legat de patul în care se afla.

„Aliluia, mă duc la mama”

”După 24 de ore, individul a reuşit să se dezlege, să se ridice din pat şi s-o ia prin salon către geam, timp în care striga „Aliluia, mă duc la mama”. Asistenţii care erau de gardă au înţeles intenţiile băiatul şi au alergat ca să-l imobilizeze. Cu toate eforturile lor, tânărul a scăpat şi s-a aruncat pe geam”, ne-a informat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Deşi a picat de la etajul al doilea şi avea şi o tăietură la gât, băiatul a supravieţuit. În urma căzăturii el şi-a fracturat bazinul şi a suferit mai multe răni, în zona capului. „Acum i s-au administrat din nou sedative şi după ce a fost examinat la computerul Tomograf a fost dus din nou în secţia de Reanimare”, a adăugat dr. Bacalbaşa.

Asistenţi afectaţi de gestul băiatului

Am vorbit şi cu cei doi asistenţi, un bărbat şi o femeie, care s-au chinuit să-l împiedice pe băiat să se arunce pe geam. „Eram în salon în momentul în care am observat că pacientul îşi dezlegase legăturile pe care noi i le făcusem. Am alergat şi am reuşit să-l ţin de mâini, timp în care am chemat-o şi pe colega mea să mă ajute. Aceasta a venit şi a reuşit să-l apuce de cap. În scurt timp, alarmate de zgomot, au mai venit şi câteva infirmiere. Cu toate acestea, n-am reuşit să-l ţinem. În momentul în care ne-a scăpat din mâini s-a şi aruncat pe fereastră”, ne-au povestit asistenţii Geanina Grecu şi Marin Ion, vizibili afectaţi de gestul băiatului.

Tatăl nu ştia de a doua tentativă de suicid

La maşina care de două luni le ţine loc de casă, am putut vorbi şi cu tatăl băiatului. Acesta nu ştia de cea de-a doua încercare de a-şi lua zilele, a băiatului său. După ce au fost daţi afară de la firmele de salubrizare unde-şi câştigau puţinii bani de chirie şi de mâncare, familia a fost nevoită să părăsească locuinţa în care stăteau cu chirie.

Citit 1892 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2011 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.