Reacţia Poliţiei după dezvăluirile legate de contrabandă făcute de un fost poliţist

Reacţia Poliţiei după dezvăluirile legate de contrabandă făcute de un fost poliţist
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum vă informam şi în ediţia noastră de weekend, „Viaţa liberă” a cerut Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) detalii cu privire la necesitatea desfiinţării postului de poliţiei rutieră din oraşul Bereşti, care fusese ocupat de Liviu Maftei. Iată răspunsul instituţiei, oferit ieri, la orele prânzului:

„În baza conceptului de reorganizare al Poliţiei Române, postul de poliţie rutieră din oraşul Bereşti a fost radiat, la fel ca şi alte funcţii din cadrul Poliţiei oraş Bereşti. La nivelul oraşului Bereşti atribuţiile de poliţie rutieră au fost preluate de un număr de patru agenţi, dintre care trei de siguranţă publică şi unul de proximitate, care au în dotare atât aparat Drager cât şi radar.

În ceea ce priveşte zona rurală, atribuţiile de poliţie rutieră au fost preluate de poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale cât şi de poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală aferente”, se arată în comunicatul Compartimentului de Relaţii Publice al IPJ.

Referitor la faptul că Liviu Maftei nu mai lucrează în prezent în cadrul Poliţiei, comunicatul susţine că acesta nu şi-a manifestat intenţia, în scris, de a participa la ocuparea unei alte funcţii în Poliţia Română.

O întrebare rămâne fără răspuns, în acest caz: de ce nu a depus fostul poliţist rutier o solicitare scrisă pentru ocuparea unui post de poliţist în Bereşti, în condiţiile în care ne-a declarat că îşi dorea o asemenea slujbă? În timpul interviului nostru, bărbatul ne-a declarat că şi-a făcut meseria din pasiune timp de 10 ani, atât în Harghita cât şi la Bereşti, însă, acum nu mai vrea să reintre în sistem. 

Citit 4090 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.