Violenţe în weekend - 11 gălăţeni bătuţi şi înjunghiaţi în 48 de ore

Violenţe în weekend - 11 gălăţeni bătuţi şi înjunghiaţi în 48 de ore
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

11 persoane care au fost victime ale unor agresiuni au ajuns de vineri şi până duminică la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cinci dintre aceştia au rămas internaţi în spital, pentru a li se efectua analize clinice mai amănunţite.

Cel mai grav caz este cel al unui bărbat de 65 de ani, din localitatea gălăţeană Cudalbi, care a fost adus la spital duminică dimineaţă cu multiple răni în partea superioară a corpului.

Medicii au decis operarea de urgenţă a pacientului, deoarece starea lui era destul de gravă. Acesta avea un plămân perforat şi urme de lovituri în zona capului şi a feţei. Deşi nu se ştie cu exactitate, din primele informaţii reiese faptul că agresorii sunt mai mulţi tineri din aceeaşi localitate. După operaţie bărbatul a fost internat la Reanimare, pentru ca starea sa să poată fi monitorizată cu atenţie.

Doi gălăţeni bătuţi, ambii de 24 de ani, au fost aduşi vineri la Urgenţe. Unul dintre ei avea răni în zona capului şi a feţei, iar medicii au hotărât internarea sa în secţia de Neurochirurgie, pentru a i se putea urmări evoluţia stării de sănătate.

Trei bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 61 de ani, au vizitat Spitalul Judeţean în cursul zilei de sâmbătă, cu diverse răni cauzate de agresiuni. Pentru că starea bărbaţilor nu necesita internarea, aceştia au plecat după ce personalul medical le-a curăţat şi le-a pansat rănile. Cele două femei au refuzat internarea, alegând să se întoarcă acasă. Nu au dorit să dea amănunte despre agresori.

Nu la fel de norocoşi au fost alţi trei gălăţeni, ale căror leziuni provocate de bătăi au necesitat internarea. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, din satul Barboşi, care a fost internat în secţia de Chirurgie, de un bărbat de 32 de ani din Galaţi, internat la Neurochirurgie şi de o femeie de 51 de ani din satul Piscu, internată tot la Neurochirurgie, după ce medicii au constatat că avea urme de lovituri în zona lombară, vechi de cel puţin 5 zile.

Sâmbătă seara a ajuns la Urgenţe şi un bărbat de 28 de ani, din comuna Pechea, după ce a fost înjunghiat în zona abdominală de un agresor încă necunoscut.

Citit 2107 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2011 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.