Un tânăr i-a tăiat gâtul prietenei şi a încercat să se sinucidă

Un tânăr i-a tăiat gâtul prietenei şi a încercat să se sinucidă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri, băiat şi fată, au ajuns joi dimineaţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi cu tăieturi la gât, provocate de un obiect ascuţit.

Din declaraţiile martorilor, incidentul a avut loc dimineaţa, în jurul orei 7:00, în apropierea Liceului Metalurgic. Un bărbat de 25 de ani s-a certat cu o tânără şi apoi a agesat-o provocându-i o rană la gât cu un obiect tăios. Apoi, înainte să poată interveni cineva, el şi-a provocat singur o rană la gât, dorind să-şi ia viaţa. Un angajat al Liceului Metalurgic a văzut toată întâmplarea şi a anunţat imediat la numărul de urgenţă 112.

O ambulanţă i-a transportat la spital

„Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei altercaţii în care au fost implicaţi un bărbat şi o femeie. Echipajul de Ambulanţă care s-a deplasat la faţa locului le-a acordat celor doi îngrijirile medicale corespunzătoare, după care i-a transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale suplimentare”, ne-a explicat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

La spital, personalul medical le-a curăţat şi le-a pansat rănile celor doi. Pentru că viaţa nu le era pusă în pericol, fata a fost lăsată să plece acasă. Agresorul a fost sedat şi ţinut în spital până ce poliţia i-a luat declaraţiile necesare.

Din primele informaţii pe care am reuşit să le aflăm, se pare că tânărul ar fi locuit împreună cu fata într-un apartament şi că un conflict între ei ar fi fost generat de faptul că tânăra ar fi dorit  să se mute.

Citit 2044 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2011 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.