UPDATE / Fabrică clandestină de ţigări la Galaţi (VIDEO)
Foto: Foto: Sorin Pană

UPDATE / Fabrică clandestină de ţigări la Galaţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fabrică clandestină de ţigări a fost descoperită joi la Galaţi, în urma unor descinderi făcute de către oamenii legii. Din informaţiile pe care le deţinem la ora transmiterii acestei ştiri, fabrica respectivă, aflată undeva la ieşirea din oraş spre Tecuci, în zona Tirighina, funcţiona la maximă capacitate atunci când poliţiştii au făcut descinderile.

"În urma activităţilor informativ operative desfăşurate, în perioada august – decembrie 2011, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Galaţi şi în cooperare cu S.R.I. Galaţi s-au sesizat în legătură cu activităţile infracţionale desfăşurate de mai multe persoane, în cauză stabilindu-se existenţa şi funcţionarea unui grup infracţional constituit din persoane implicate, în diferite forme de participaţie, cu confecţionarea de ţigarete contrafăcute din tutun vrac şi comercializarea ilegală a acestora", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit aceluiaşi document, joi au fost făcute 20 descinderi simultane pentru care au fost implicate forţe ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Jandarmerie, B.C.C.O. Galaţi şi Garda Financiară.

"S-au găsit cantitati impresionante de pachete de ţigări contrafacute si tutun vrac, acestea urmand a fi inventariate. Membrii grupării sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii a nu mai puţin de opt infracţiuni", se mai precizează în comunicatul .

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracţionale urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale în consecinţă.


 

UPDATE 18:15

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi a confirmat acţiunea de vineri printr-un comunicat de presă al cărui conţinut îl prezentăm mai jos:

În data de 15.12.2011, lucrători din cadrul DIICOT Galaţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi şi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare pe linia traficului ilegal de ţigări, în zona Complexului Tirighina, de la marginea municipiului Galaţi.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Media

Imagini de la locul în care a fost descoperită fabrica de ţigări clandestină Video: Sorin Pană
Citit 4995 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2011 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.